Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

AAA

23. 1. 2008 10:51
A co lesy bilboardu

Auta stoji, vlaky jedou?

Neni to plytvani, kdyz na cestujici pak nezbyva?

0 0
možnosti
TT

Tupounek

23. 1. 2008 11:25
Re: A co lesy bilboardu

Je dobré vědět, že tato kampaň nestála ČD žádné velké peníze (jen náklady na papír a tisk) , protože probíhala pouze na plochách společnosti RAILREKLAM, kterou v té době ČD vlastnily. To srovnávat nemůžete.

0 0
možnosti

Jugoslávec

23. 1. 2008 10:43
Také jsem býval ajznboňák

a nadávám na komunisty, kteří przní dráhy už dlouhých šedesát let, stále. Ale pokud dojde k nějaké nehodě, není jiné řešení než čekat, až bude incident vyšetřen. Zajistit pro cestujíci všech vlaků, které z důvodu vámi posaném nemohou pokračovat v jízdě náhradní přepravu, by možná příspěvek na Renčův film pokryl. Kde však brát peníze na ty další nehody na železnici, kterých je vinou neukázněných řidičů a ostatních lidí, takové množství?

0 0
možnosti
SV

starej_vul

23. 1. 2008 11:33
Re: Také jsem býval ajznboňák

.... a co když v tomhle případě v tom má prsty policie? ... co vyšetřují? Všechno nafotí, nafilmujou. Zabere jim to 15-20 minut ... a potom po kolejích klidně ten vlak pustěj ... sice se spožděním, ale ne 3 hodiny .... v čem je úproblém?

0 0
možnosti

vilazpaloučku

23. 1. 2008 8:44
tfuj

ČD sypou peníze do filmu,na cestující jim nezbývá.HMMMMMMMM Danoví poplatníci platí pojištění,sypou lékařům poplatky jak mourovatí,ale lékařům na pacienty ani na vylepšení péče peníze nezbývají...........Rv

0 0
možnosti
VU

Kamil

23. 1. 2008 8:35
V Kralupech se vypne topení

Jestli to není proto, že v Kralupech vždycky nastupuje tolik lidí, že je pak ten vlak uplně narvanej a tudíž není nutné dál topit...

0 0
možnosti

buxus

23. 1. 2008 8:25
To G-lock

Účetně to bude, jak říkáte, asi v pořádku. Jde o odpovědnost vedení. Jdyž jsem dělal v Anglii u jedné firmy, která byla mírně v mínusu, její šéf jakékoliv žádosti o sponzoring odmítal slovy: "Firma, která dočasně neprodukuje zisk, nemůže dávat žádné peníze na tajové věci. Dával bych to z majetku akcionářů a to bylo něco jako krádež".

0 0
možnosti
G

G-lock

23. 1. 2008 8:12
Jedna malá faktická technická ...

Nahlédne-li člověk do zákona o účetnictví a dalších souvisejících zákonů, zjistí, že podnikatelský subjekt může urč. cást finančních prostředků věnovat na charitu, propagaci, PR nebo sponzorství. O takto vynaložené prostředky si potom snižuje tzv. daňový základ. Takto to dělá téměř každý podnik nebo podnikatel. Je to prostě legitimní prostředek. Nevím, proč to někomu vadí, že by to bylo kvůli tomu, že ČD jsou st. podnik? Pravidla platí pro všechny stejně !

A dotacemi se prosím neohánějte, ty jsou určeny na specifické věci a plnění podmínek je hlídáno, tj. z dotace na osobní dopravu nelze hradit náklady na nějaký firemní časopis.

0 0
možnosti

joscer

23. 1. 2008 8:11
Jen tak na okraj

1. Možná by si měl autor zjisit, jak to s tím sponzorstvím bylo. Dalík totiž nedohodil sponzorský příspěvěk jen od ČD, ale i od dalších firem, takže psát o tom, že to co Renč potřeboval tam či onde při natáčení zaplatily ČD je demagogie.

2. Jak ten sponzorský dar souvisí s tou nehodou? Změnilo by se něco, kdyby dar neposkytly?

0 0
možnosti

Pepan A2

23. 1. 2008 7:03
Já mám jinou zkušenost.

Když jsem jel pře týdnem z Olomouce do Ostravy, průvodčí byl velice ochotný a když jsem se ho ptal na spoj z Přerova, nejenže mi poradil, ale ochotně i seznam spojů vytisknul. Bylo mi fajn.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3509x
Druhdy admin Blog iDNES.cz, pak vedoucí webu Flying Revue.cz. A teď zase logoped klinického typu na plný úvazek.